Uniek op de Willem-Alexander Baan: Transparante natuurkajaks.

De topsport Academy gaat verder met het ontwikkelen van de Willem-Alexander Baan.

Wij merken dat het gebied steeds meer ontdekt wordt door sporters en natuurliefhebbers. Juist voor de combinatie van bewegen in de natuur is het vanaf heden mogelijk, om te kajakken op de Willem-Alexander Baan.
 
De transparante kajaks zorgen voor een unieke beleving op de Willem-Alexander Baan en op de Rottemeren. Er zijn meerdere tochten te maken (verschillende tijdsduur) met de mogelijkheid om een lunchpakket mee te nemen, om zodoende te genieten van de prachtige natuur en de omgeving.
 
U kunt op deze manier de Eendrachtspolder, op een unieke manier beleven. Op de ondiepe gedeeltes van dit moerasgebied, de visjes onder je door zien zwemmen en de waterplanten onder je kayak zien. Vanuit je kajak de bijzondere vogels spotten, zoals de strandloper, de heilige Ibis en de tureluur.
 
Voor meer informatie over de mogelijkheden op de Willem-Alexander Baan en/of het huren van deze moderne kajaks mail naar info@topsportacademy.nl
Wij merken dat het gebied steeds meer ontdekt wordt door sporters en natuurliefhebbers. Juist voor de combinatie van bewegen in de natuur is het vanaf heden mogelijk, om te kajakken op de Willem-Alexander Baan.
De transparante kajaks zorgen voor een unieke beleving op de Willem-Alexander Baan en op de Rottemeren. Er zijn meerdere tochten te maken (verschillende tijdsduur) met de mogelijkheid om een lunchpakket mee te nemen, om zodoende te genieten van de prachtige natuur en de omgeving.
U kunt op deze manier de Eendrachtspolder, op een unieke manier beleven. Op de ondiepe gedeeltes van dit moerasgebied, de visjes onder je door zien zwemmen en de waterplanten onder je kayak zien. Vanuit je kajak de bijzondere vogels spotten, zoals de strandloper, de heilige Ibis en de tureluur.
Voor meer informatie over de mogelijkheden op de Willem-Alexander Baan en/of het huren van deze moderne kajaks mail naar info@topsportacademy.nl